La Cuina mes exquisida de la Costa Brava. Els Tapers

Autor: FABREGA, JAUME

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

La Cuina mes exquisida de la Costa Brava. Els Tapers

La Cuina mes exquisida de la Costa Brava. Els Tapers

16,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
FARELLS EDITORS
Publicación:
12/03/2018
Colección:
REBOST I CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

A tot el m?n sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, per? queda clar que nom?s a Catalunya la picada sÕha ordenat, sÕha normalitzat i avui ?s una marca identit?ria de la nostra cuina. La picada ?s m?s que un conjunt dÕelements o aliments picats amb la funci? de donar un plegat de matisos a un plat. …

A tot el m?n sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, per? queda clar que nom?s a Catalunya la picada sÕha ordenat, sÕha normalitzat i avui ?s una marca identit?ria de la nostra cuina. La picada ?s m?s que un conjunt dÕelements o aliments picats amb la funci? de donar un plegat de matisos a un plat. Es com un petit univers que fa modificar el darrer gust i/o textura dÕuna preparaci?. Es podria explicar com una reconcentrada bomba de sabors on sÕinvolucren, sense excepci?, tots els sentits humans. Un desplegament, rarament finit de combinacions, que fa dÕaquest emblema de la Cuina Catalana una important eina per a poder entendre el seu fonament i posterior bastiment. La picada acaba de definir els plats, els vesteix, els arrodoneix i els d?na una personalitat aconseguint que cadascun tingui el seu car?cter. El recull de les 182 receptes dÕaquest llibre busca donar una ?mplia visi? tant de lÕhist?ric recorregut com dels diferents usos del preuat recurs. Coneixerem les picades antigues de la cuina romana, les de la cuina medieval, de la cuina de la Renaixena, les de principis del s. XX, i ?s clar, les picades de la cuina vigent o actual. Copsarem les diferents aplicacions ats que poden esdevenir amaniments o acompanyaments, salses, suquets, poden fer enaltir o transferir el seu nom al plat.
Leer más

Más libros de FABREGA, JAUME

Todos los libros de FABREGA, JAUME

Más información del libro

La Cuina mes exquisida de la Costa Brava. Els Tapers

Editorial:
FARELLS EDITORS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-92811-99-1
EAN:
9788492811991
Nº páginas:
0
Colección:
REBOST I CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
145 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar